Sticker kereta


Label: ,

0

Hahahahaha...Nak terkeluar daki pusat gue bila gue baca emel gue terima dari member gue... ada kebenaran jugak...hahaha...nasib baik crane gue x tampal sticker...hehehe...selamat membaca dan jangan gelak dalam keadaan bergolek...x elok untuk kesihatan
>>>>>>>>>>>>
Sticker..1:

+———————————+
BABE ON BOARD
+———————————+

Babe bermaksud perempuan cantik serupa itu Maya Karin, Erra Fazira, Yasmin Hani (wachaa!) dan lain-lain perempuan cantik lagi. Wa talak paham mengapa ada perempuan tak cantik tetapi masih mau menipu orang ramai dengan menggantungkan sticker “Babe On Board” di cermin belakang kereta mereka. Wa mau honk!honk! keleta tepi meleka pun talak mood setelah melihat lupa meleka. Manyiak jahat. Adakah meleka tiada belasa malu? Apakah meleka tidak memikirkan pelasaan ibubapa meleke dengan pelbuatan keji meleka itu? Bagaimana pula dengan pelasaan pemandu2 lain yang kuciwa melihat tiada babe on board pun? Sedey teramat…sob..sob…

Ingatlah pemandu-pemandu sekalian. Sekilanya lu bukan seolang babe, sila jangan tampal ini stickers pada keleta anda. tidak baik menipu olang lamai. Begitu jua, walaupun sekilanya lu betul2 seolang babe, lu tidak perlu menampal ini sticker kelana if u’re a babe on board, we will know. *Honk! Honk!!!*

***

Sticker..2:

+———————————+
IF YOU THINK THIS CAR IS CUTE,WAIT TILL YOU SEE THE DRIVER
+———————————+

Laaaaannnjiaoo! Most of the time I seeing the car is cute but the driver no cute.

Can u blame them? Yes.

Bagaimana sekilanya I thinking the car is NOT cute (ie ugly!), adakah belmaksud pemandu keleta itu jua sama tidak cute (ie ugly!) ?

Can u still blame them? Yes.

Sungguh mengelirukan itu makna sticker. Kepada meleka2 yang terbabit, wa merayu. Tolonglah jangan tampal ini maciam punya “ohh..I’m cute!” dan “I’m furny” stickers pada bampar atau cermin keleta anda. Lu hanya memalukan dili sendiri. It is not cute, it is not furny. Only u yourself thinking that way yang hanya menipu dili sendiri dan jua olang lamai.

***

Sticker..3:

+———————————+
DREAMCHASER
+———————————+

Riteeeeee… Kepada para pemilik ini stickers, i only wish u all the best in chasing your dreams. Just dont bugging me anymore i dowan to buy your toothpaste and whatever else u have for sale nor do i want to sign the membership forms.

***

Sticker..4:

+———————————+
I GOTO UNIVERSITY ‘BLA BLA BLA’
+———————————+

Wa lasa kemungkinan besar university ini adalah universiti yang paling terbagus di dunia.

Universiti ini telah melahirkan lamai olang2 yang beljaya di dalam kehilupan. Kemanyiakkan meleka yang menampal sticker ini adalah pada keleta mercedes dan jua keleta2 mewah. Wow! I want to go studying in this university too!! *Snore*

***

Sticker..5

+———————————+
MY CAR IS NO FERRARIBUT NEITHER IS YOURS
+———————————+

Pemilik keleta ini mungkin belasa bahawa sticker ini sangat cool. Sticker ini sebenarnya adalah sangat tidak cool. Sticker ini hanya mempamerkan kelendahan IQ pemilik keleta ini. Lu ingat olang talak tau apa maciam lupa fellali aa?? Semua olang pun tauuu fellali lupa maciamana lar. Semua olang pun tau lu talak bawak fellali. Tidak perlu canang satu lebuhlaya maahh. Ini sorhai bikin malu dili sendili sahaja.

***

Sticker..6

+———————————+
WHEN I GROW UP I WANTTO BE A FERRARI
+———————————+

The owner of the car with this sticker is definitely need to glow up. He thinking he so cool but ekcelli he is loser. Please dont be a loser. Peel the sticker off your Malaysian CAR, ok!

***

Sticker..7

+———————————+
AKU HIDUP DALAM BLUES
+———————————+

Sticker keji ini ada gambar katun itu mamat “Aku Hidup Dalam Blues”. Sungguh keji. Wa lasa selupa mau baling wa punya selipar sama itu driver. Kita patut pukul ini olang belamai2 sehingga dia insaf. Terdapat satu lagi version iaitu BLUES UNTUK AKU. Ini pula katun minah bertudung tetapi berpakaian baju manyiak ketat nampak shape badan. Wa pun talak belapa paham itu makna “blues untuk aku”. Wa lasa meleka salah cetak sepatutnya “Aku Hidup Dalam Blue Movie” atau “Blue Movies Untuk Aku” lebih bermakna.

***

Sticker..8

+———————————+
HONDA. THE POWER OF DREAMS
+———————————+

Ini pun wa lasa salah cetak jua. Sepatutnya adalah Honda. The Power of Dreaming. Ini adalah kelana untuk dreaming kita perlu tidur. Selepas tidur dan dreaming, balu keesokan hali badan ada tenaga.

***

Sticker..9

+———————————+
FOUND MY DREAM JOB AT JOBSTREET.COM
+———————————+

Sticker ini banyak kelihatan pada teksi-teksi sekitar Wilayah Persukutuan Kuala Lompo. Wa pun tamau manyiak cakap.. Lu sendili boleh pikir.

***

Sticker..10

+———————————+
YOU KISS YOU PAY
+———————————+

Sticker ini menelangkan bahawa lu perlu bayar selepas lu cium dia. Jelas terbukti bahwa pemilik ini keleta mempunyai ciri2 seolang enterprenur. Belia mau menjadi seolang whore yang mempunyai bisness model yang lain dali yang lain -The Mobile Whore- Of cos have to start small-small first. So pakai kancil dulu dan berniaga kecil-kecilan dengan melonda2 mencari pelanggan. Vely good business strategy! Apabila bisness sulah berkembang maju, balu lah boleh menambahkan service2 lain kepada pala pelanggan. Apabila sulah kaya laya kelak, balu boleh angkat itu keleta Missbitchi Ewo 7…Keleta idaman setiap ahbeng2 seluluh dunia.

***

10 Stickers diatas telah wa kenalpasti sebagai sticker keji. Polis dan JPJ sepatutnya menjalankan tanggungjawab meleka dengan menyaman pengguna stickers di atas kesalahan menjadi memandu keleta bersticker keji. Namun begitu…….

The Kejiest Sticker Award goes to…..

+———————————+
hubby/boifren name
LOVESwife/gilfren name
+———————————+

Yup..Sticker laki bini atau boyfren gelfren ini tersangat lah keji. I’m speechless ok? Sesiapa yang didapati memakai sticker ini patut dipukul belamai2 sehingga meleka insaf.

Kita hilup bermasyarakatan tidak elok membuat sesuatu yang di luar nilai-nilai mulni yang telah di ajar di sekolah lendah sehingga pelingkat sekolah menengah. Sekilanya lu olang ada lasa mau tampal sticker, sila minta pandangan plofessional wa dahulu, kelana dikhuatili lu olang akan tersalah beli sticker keji yang akan menyebabkan lu pun menjadik keji jua.


Malaysia Web Hosting

0 Response to "Sticker kereta"